To kachingle this site, install the KachingleX Browser Extension.

Wikipedia - Enciklopedi e lirë


About

Wikipedia është një projekt për të krijuar një enciklopedi të lirë e cila do të shkruhet dhe redaktohet nga lexuesit e saj nga e tërë bota. Wikipedia është një faqe WikiWiki.Hapat e parë për krijimin e një enciklopedie të lirë gjuhen në angleze u hodhën në janar të vitit 2001. Kjo enciklopedi ashtu si dhe shumë projekte të ngjashme në gjuhë të ndryshme administrohen nga fondacioni mëmë amerikan i ashtuquajtur Wikimedia Foundation. Ekzistojnë edhe fondacione të ngjajshme në Francë dhe Gjermani.

First kachingled on:
Dec 21, 2011

Photo Credit:
DESCRIPTION FROM:
sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia

LOGO IMAGE: by Kachingle


Medallion


Support Wikipedia - Enciklopedi e lirë now!

Support Wikipedia - Enciklopedi e lirë with Kachingle, a one-click way to support your favorite digital stuff! Be a part of the movement for open and free information for all, supported by people who care, people like you!

Sign up now!
anonymous avatar

Anonymous

1 visit, last Apr 06, 2012
13 payments totalling $0.13
Kachingler since Mar 07, 2011

avatar

2 visits, last Dec 24, 2011
1 payment totalling $0.11
Kachingler since Jun 06, 2011

avatar

2 visits, last Feb 14, 2012
2 payments totalling $0.05
Kachingler since Feb 14, 2011